Sfeervol qua uitstraling en flexibel dankzij het modulair systeem.

U kunt deze tenten in de afmeting van 5 x 5 meter in diverse opstellingen plaatsen. De toepassingen zijn dan ook ruim. Dit type tent valt op door het hoge puntvormige dak met een gebogen daklijn. Onze pagodetenten zijn een voorbeeld van de doordachte materiaalkeuzes en systemen, optimaal gebruikersvriendelijk! Sinds juli 2018 leveren wij geheel vernieuwde pagodetenten. Opvallend detail bij deze nieuwe paggodetenten is de geïntegreerde goot waardoor regenwater wordt opgevangen en op de hoeken wordt afgevoerd.
Een geheel passend op maat ontwikkeld vloersysteem waarbij rekening is gehouden met afwatering wanneer deze tenten aaneen geschakeld staan.

Ook leverbaar zonder vloer!

Goed om te weten:
Voor het aanvragen van de vergunning leveren wij de juiste geregistreerde tentboeken met de nodige statische analyse volgens de euro code DIN EN 13782 en brandveiligheid volgens de NEN 8020-41
Lees meer »

 

Uitrusting:

  • Vaste vloerelementen 2,5 x 5 meter
  • Aluminium (vrijdragend) constructie
  • Verduisterd (licht ondoorlatend) dakzeil
  • Witte zijzeilen, venster zijzeilen welke door een geïntegreerde rail schuiven. Deze zijzeilen worden onder met spangespen aan de vloer gespannen
  • Optioneel LED spot 1x 24 watt wisselende kleuren of vaste kleur

Een pagodetent 5 x 5 meter zonder vloer huurt u al vanaf € 200,- en vanaf twee stuks  al vanaf € 180,- per stuk inclusief transport tot 20 km vanaf Milsbeek (prijzen exclusief BTW).